Black Friday

Black Friday sau Vinerea reducerilor este o zi care face senzatie, deoarece se gasesc oferte incredibile. Foarte multe magazine si retaileri ofera cele mai mari si cele mai multe reduceri din an.  Ofertele de pret pot fi de -30%, -50%, -70% si chiar -90% la unele produse.

Marile reduceri au inceput cu oferte la telefoane mobile, la televizoare, laptopuri și electrocasnice, gadgeturi si au continuat cu magazine de fashion, haine,incaltaminte, accesorii, genti, produse cosmetice, parfumuri, bijuterii, jucarii, articole pentru copii, carti, bilete de avion, excursii, articole pentru casa, decoratiuni,  etc.

Black Friday provine din America si desemneaza ziua ce da startul sezonului la cumparaturi de iarna. La ei, in fiecare an Black Friday are loc in Vinerea imediat urmatoare zilei de Ziua Recunostintei. Este cea mai aglomerata zi de cumparaturi din Statele Unite si cred ca si de la noi.

A ajuns in Romania de cativa ani si a devenit rapid foarte populara. Unele magazine participante au ales sa faca reduceri in ziua de Vineri 17 Noiembrie si in weekendul ce urmeaza acestei zile, iar altele pe 24 Noiembrie si in weekendul ce urmeaza. Deci practic sunt 2 etape.

Lista participantilor include sute de magazine cum ar fi si cele mai cunoscute cum ar fi: Emag, Flanco, Altex, Cora, Carrefour, Media Galaxy, Sephora, Fashion Days etc, pana la magazine specializate pe un anumit domeniu.

Eu mi-as dori multe dar.. portofelul meu nu este destul de pregatit niciodata, pentru ziua aceasta! 😛

Ps: Am pus ochii pe niste palete de farduri de la Too Faced, Urban Decay din magazinul Sephora. In cateva ore o sa ma uit la ele si o sa le strig: „my precious”! :)))

Destul de tentanta ziua asta nu?? Pentru mine este chiar periculoasa! 😀

Pot arata ca „matza” din imagine dupa aceste zile cu reduceri!

 

Cumparaturi placute!

Voi ce va luati anul acesta de Black Friday? 🙂

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *