Balsamul de buze Baby Lips Electro Maybelline

Mi-am amintit de acest balsam de buze aruncat intr-un sertar dupa 2 folosiri.  Cred ca l-am cumparat din Cora avand buzele uscate si uitandu-mi balsamul meu de buze preferat acasa. M-am gandit ok.. in caz de urgenta il pot incerca si pe acesta. Poate cine stie descopar alt balsam de buze bun.

 

Ambalajul lui este foarte dragut, colorat, si atrage atentia datorita culorii electro. Pretul lui era in jur de 13 lei. Eu l-am ales pe cel cu roz in nuanta Strike a Rose.

La descrierea lui scrie ingrijire, hidratare, culoare indrazneata si un miros parfumat.

 

Dupa ce l-am aplicat pe buze, pielitele uscate s-au accentuat si mai mult.. normal pentru ca acest balsam este colorat,  si a iesit in evidenta ce nu trebuia: faptul ca sunt uscate si crapate.  Nici vorba de hidratare, plus ca ma si usturau buzele. Dupa cateva minute s-a strans culoarea (langa partile mai uscate ale buzelor), s-a diminuat  si a ramas un contur inestetic, ciudat al buzelor.

Din descrierile balsamului pot spune ca  intr-adevar are o culoare dragutica si  parfumul lui este unul foarte placut chiar.  La mine nu a functionat efectul de hidratare sau ingrijire.

Mai degraba ar putea fi folosit pentru a da un plus de culoare si o aroma delicioasa buzelor care sunt deja hidratate si catifelate.

Deci in concluzie acest balsam de buze de la Maybelline Baby Lips Electro nu este potrivit pentru mine!

 

Voi l-ati incercat?? Care este parerea voastra despre el??

Scrieti-mi in comentarii!

 

Kiss kiss, A

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.