Revolut

Pentru ca sunt multumita de Revolut  am zis sa impartasesc si cu voi despre aceasta experienta cu ei.

Nu ai inca un card Revolut?? Nu mai sta pe ganduri si comanda unul chiar acum!

Ce este Revolut?
Revolut este un serviciu bancar virtual, fara costuri de administrare, care a ajuns in Romania destul de popular si a prins bine deoarece romanilor le place sa-si simplifice treburile. Desi nu este o banca are o anumita licenta pentru a oferi anumite servicii financiare, si o face mai avantajos pentru noi decat toate bancile.
Am fost destula de reticenta la inceput, pentru ca nu intelegeam cu ce ma ajuta exact sa mai am inca un card printre altele. ( recunosc ca nu mi-am facut eu cardul ci sotul meu, chiar m-a obligat, dar bine a facut! 🙂 :D)

Revolut este susținut de unii dintre cei mai cunoscuți investitori din Europa. Aceeași investitori au susținut companii precum Facebook, Dropbox și Skype!

Acesta are o gramada de avantaje cum ar fi:

– Poti deschide un cont in doar cateva minute, se configureaza destul de usor de pe telefon.

– Aplicatia Revolut se instaleaza si este foarte usor de folosit

– Trimite notificari instantanee de cheltuieli, poti vedea pe ce cheltui banii in fiecare luna

– Poti retrage bani foarte usor de pe card de la orice bancomat din lume in limita la 800 de lei gratuit, (asta ne ajuta foarte mult in calatoriile din strainatate) iar pentru sumele care depasesc 800 de lei au un procent de 2%.

– Transfera si cere bani usor prietenilor in doar cateva secunde

– Transferuri instant gratuite intre persoane cu conturi Revolut (pentru cei care trimit bani acasa din alte tari)

– Ai cel mai bun schimb valutar al zilei ( sa fiti atenti in weekend atunci parca este mai ridicat, cel mai indicat este sa schimbati banii in cursul saptamanii)

– Poti face transferuri bancare gratuite din Revolut, in loc sa le faci din alte banci cum ar fi Ing, Raiffeisen, etc care au comision de 4, 5 lei

– Castigi timp si bani daca ai de platit chiria in euro, nu mai trebuie sa mergi la banci sa schimbi banii sau la proprietar pentru a face plata. Cu doar cateva click-uri ai rezolvat tot.

– Daca iti instalezi aplicatia pe telefon si iti faci contul astazi primesti cardul gratuit si in plus un bonus de 50 de lei dupa prima plata efectuata cu cardul, pentru ca cei de la Revolut au o promotie pentru 21 de zile ( cred ca au mai ramas 20 de zile, daca depasesti termenul de inregistrare nu  mai beneficiezi de oferta)! Inainte de a comanda cardul gratuit trebuie sa adaugi 50 lei in contul tau Revolut, aceasta nu este o taxa, iar banii pot fi cheltuiti imediat sau transferati inapoi in alt cont.

Deschide un cont Revolut pentru a putea gestiona mai bine banii si da un click AICI : https://revolut.com/referral/iordac2lr!G10D21 pentru a  beneficia de link-ul meu si de cei 50 lei (si eu voi primi un bonus daca te inscrii in perioada promotiei). Multi  au scris despre Revolut dar nu au mentionat ca daca va inscrieti cu linkul lor si ei au un beneficiu. Aceasta suma cadou se aplica daca locuiti in Romania, pentru cei care locuiesc in afara tarii suma cadoului poate varia.

Sper sa va fie de folos informatiile (ideea de a scrie despre Revolut mi-a dat-o un prieten bun)!

O seara frumoasa, A!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.